Wednesday, 23 March 2011

SAYANG AWAK !

Depan Dataran Pahlawan (8.45 pm) : 

satu hari tuh awak tanya saya .. : awak nak couple dengan saya tak ? . saya malu and saya berpaling dekat tempat lain tapi awak tahu tak dalam hati saya happy sangat sebab awak akhirnya minta couple dengan saya . Saya angguk tanda setuju . Sebenarnya dah lama saya simpan perasaan ni tapi akhirnya awak mintak couple jugak dengan saya . Saya angguk tapi awak nak dengar dari mulut saya sendiri . Saya cakap yang saya NAK . haha ! Saya memang tak malu . Huu ~ Sorry saya memang perempuan yang tak cover-cover ni . Saya tak suka . Tuh namanya HIPOKRIT ! Hipokrit maknanya menipu . DOSA tahu . hehe ~ Start dari hari itu , malam itu , saat itu saya mula belajar sayang awak lepas 3 tahun saya tak couple dengan sape-sape . Awak banyak buat saya tersenyum masa kita texting :) Awak pandai buat joke . Awak tahu tak awak dah buat saya percayakan awak . Awak dah buat saya saya sayangkan awak . Awak dah buat saya saya cintakan awak . <3


Akhirnya dah SETAHUN 7 BULAN saya bersama awak . Susah dan senang awak ada dengan saya . Segala keperitan yang saya alami awak sentiasa dengan saya . Awak sentiasa berada di sisi saya . Saya sayang awak sangat-sangat ! Awaklah buah hati saya yang paling saya sayang :) Tapi kadang-kadang saya rasa sunyi and saya rindu sangat-sangat dekat awak . Awak tak tahu sebab saya tak mahu bagitahu awak . Saya nak sentiasa bersama awak . Sampai saya mati . Bolehkan awak ? :D


 i'd never thought that i will LOVE U SO MUCH ~


Saya rindu awak cium dahi saya :)



Saya sayang awak FATHUL KHIER ! :)





 Insan yang saya maksudkan semua ni adalah Fathul Khier . Dia dah buat saya senyum , marah , bengang . Semua saya dah rasa . Semua dia ajar . Terimakasih ! love u ~


                                                                        SEKIAN ~

Sunday, 20 March 2011

20/03/2011

Tarikh ni tarikh yang aku tak sangka akan berlaku . Fathul Khier atau insan yang aku panggil papa telah pergi tinggalkan aku . Sedih ! Hm , salah aku ke semua ni ? Saya tahu awak bukan PENGEMIS CINTA Khier tapi saya sangat perlukan awak sampai bila-bila pon . Dulu awak pernah cakap dekat saya yang saya dan awak tak boleh sebut perkataan 'PUTUS' lagi . Saya tak sebut pon tapi awak yang sebut . Kenapa awak buat saya macam ni ? Kenapa awak benci sangat dekat saya ? Saya buat salah besar sangat ke dekat awak ? Jawablah awak . Sekarang saya dah tak ada apa-apa lagi n sape-sape lagi . Awak panggil saya KAKI JANTAN . Saya kecik hati sangat awak . Tapi saya tak pernah bagitahu awak kan ? Saya simpan semua dalam hati saya . Kalau saya bagitahu pon awak nak buat apa kan ? Panggillah apa pon yang awak nak tapi percayalah yang saya tak ada n tak pernah ada lelaki lain dalam hidup saya selain awak . Saya pon tak tahu kenapa kebelakangan ni awak asyik marah-marah aje . Awak tak cakap dekat saya apa masalah awak . Bila saya tanya awak kata tak ada apa-apa . Bila saya tak tanya awak cakap saya tak pernah ambik kisah pasal awak . Saya tak boleh fikirkan awak sorang je . Saya ramai kawan yang perlu saya jaga hati dorang . Hm , awak tak faham :'( . Sampai hari ni pon saya akan selalu anggap yang awak masih ada dengan saya n masih couple dengan saya walaupon awak dah BERJANJI dan BERSUMPAH yang awak takkan cari saya lagi . Saya hanya boleh terus tersenyum sebab awak selalu cakap dekat saya SENYUM TAK PERLU KATA APA-APA :) . Itu yang akan saya buat unuk awak . Saya nak awak tahu yang saya akan selalu rindukan awak . Saya akan selalu sebut nama awak dan saya akan selalu sayangkan awak . Hanya awak ! <3 -eyja-


                                                                            :')




                                                                          :")





TERIMAKASIH FATHUL KHIER : <3